Način plačila in dostava

NAČINI PLAČILA

z gotovino ob prevzemu blaga (dostava z Pošto Slovenija), plačilo po predračunu po potrditvi VITA Šport, d.o.o. o dobavljivosti blaga ali osebni dvig na poslovni enoti podjetja - VITA Šport, d.o.o., PE Gubčeva, Gubčeva ulica 10, 2230 Lenart v Slovenskih goricah v času uradnih ur med 8:00 - 18:00, ob predhodni najavi na telefon 051 659 222.

Prodajalec kupcu izda račun z razčlenjenimi stroški. Do popolnega plačila kupnine je blago last podjetja VITA Šport, d.o.o..

CENE

Cene so izražene v evrih. Vse cene vsebujejo DDV.
Prodajalec pošiljki priloži račun. Poštnino plača kupec ob prevzemu pošiljke in sicer 5,00 €.

Pri naročilu nad 80 eurov je dostava brezplačna.

V primeru, da se cena spremeni zaradi globalne narave spletnega poslovanja ali katerihkoli drugih razlogov, med samo obdelavo naročila, bo ponudnik deloval po veljavnih zakonih in predpisih v RS in v smeri obojestranskega zadovoljstva ter tako skušal ponuditi učinkovito rešitev.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi naročilo (prejme e-sporočilo o potrditvi naročila). Takrat so vsi pogoji in cene določeni in veljajo za obe stranki.

Cene so veljavne v trenutku oddaje naročila, ne glede na možnost akcijskih cen v trenutku dobave in dostave blaga. Popusti se ne seštevajo. Velja načelo uporabe najvišjega objavljenega popusta. Če ste kot dobitnik ugodnosti v nagradni igri ali po kateremkoli drugem ključu upravičeni do popusta, se ob nakupu posameznega izdelka lahko upošteva samo najvišji popust. Npr.: dobili ste promo kupon za 15%, izdelek pa je že znižan z višjim odstotkom, vaše ugodnosti ne morete izkoristiti.

DOSTAVA IN DOBAVNI ROK

Vse izdelke, dostavimo iz našega podjetja v roku od 8 do 14 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Če izdelka ob naročilu pri našem dobavitelju ni na zalogi, o roku dostave kupca obvestimo v 2-5 delovnih dneh. Izdelki bodo dostavljeni v skladu z dogovorom.